Yrityskauppa: Finotrol Oy osaksi Peterson & Control Union perhettä

Finotrol Oy ja Peterson & Control Union (CUPH B.V.) ovat 18.9.2020 sopineet yrityskaupasta, jossa Finotrol Oy:n koko osakekanta siirtyy Peterson & Control Union omistukseen. Yrityskauppa ei aiheuta muutoksia Finotrol Oy:n aikaisemmin tarjoamiin sertifiointipalveluihin, mutta se mahdollistaa täysin uusien, entistä laajempien sertifiointipalveluiden tarjonnan niin Pohjoismaissa kuin muuallakin maailmalla .

”Olemme tehneet Peterson & Control Unionin kanssa yhteistyötä jo pidemmän aikaa ja molemminpuoliset kokemuksemme saumattomasta yhteistyöstä ovat olleet vakuuttavia”, toteaa Finotrol Oy:n toimitusjohtaja Petteri Torniainen.

Peterson & Control Union on perheomisteinen, tänä vuonna 100-vuotisjuhliaan viettävä hollantilaisyritys, joka työllistää lähes 4 000 henkilöä maailmanlaajuisesti, yli 70:ssä eri maassa. Yrityksen ”juuret” ovat maatalouteen liittyvissä toiminnoissa koskien esim. kuljetusta, laatua, sertifiointia sekä riskien arviointia. Nyt yrityksen kivijalkana on vankka ammattitaito ja kokemus, joka kattaa kaikki toimitusketjun osa-alueet monilla eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien maatalous, energia, metsätalous, kestävä kehitys ja tekstiilit.

”Tämän yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aikaisempaa kattavampia sertifiointipalveluita tavalla, jossa yritysten ja ympäristön tarpeet tulevat huomioiduiksi kokonaisvaltaisesti. Elämme aikoja, joissa pienilläkin teoilla on merkityksensä”>

Lisätietoja:
https://www.petersoncontrolunion.com/en
https://www.petersoncontrolunion.com/en
https://www.petersoncontrolunion.com/en

Petteri Torniainen, toimitusjohtaja
email: petteri.torniainen@finotrol.fi